+31-(0)6-28 54 75 13 info@karmaelektra.nl
Elektra aanleggen

Elektra aanleggen

Elektra aanleggen is een specialistisch en mogelijk een gevaarlijk werkje waar u niet aan moet beginnen zonder dat u weet wat u moet doen. Weet u niet zeker waar u mee bezig bent? Dan is de beste optie om een elektricien in te schakelen. Bepaalde materialen mag u niet aankomen omdat dit bijvoorbeeld eigendom is van een elektriciteitsbedrijf. Daarnaast kan het aanleggen van nieuwe elektra een zeer gevaarlijke klus worden als u niet goed weet hoe u het moet aanpakken.

Overzicht diverse werkzaamheden

  • Beveiliging installatie
  • Buitenverlichting aanleggen
  • Elektra projecten
  • Intercomsystemen installeren
  • Meterkast
  • Verlichting aanleggen
  • Schotelantenne installeren

Nieuwe groepen aanleggen

Bij de aanschaf van een nieuwe keuken of badkamer kan uw groepenkast overbelast raken door al dat nieuwe apparatuur. Voor deze problemen is het mogelijk om door elektra aan te leggen een nieuwe groep aan te maken. Uw groepenkast kan zo niet meer overbelast raken doordat de apparaten verdeeld zijn over de verschillende groepen. Het aanleggen van een nieuwe groep is echter wel een specialistische klus. Daarom helpt een elektricien u graag met het aanleggen van een nieuwe groep en kan u van te voren een prijsopgave doen. Bent u opzoek naar elektricien in de buurt? Laat uw gegevens achter en ontvang diverse offertes op maat.

Het installeren van nieuwe stopcontacten

Met alle elektrische apparaten van vandaag de dag komt u er soms niet onderuit om een nieuw stopcontact te plaatsen. Bij deze klus komt er meer bij kijken dan dat u van te voren zou denken. Een elektricien helpt u van te voren samen een plan op te stellen voor het installeren van nieuwe stopcontacten. Het stopcontact zal compleet met inbouwdoos worden geleverd. U kunt vervolgens zelf uit verschillende afdekplaten kiezen om zo uw nieuwe stopcontacten compleet te maken.

Een klus bij u thuis

Het maakt niet uit wat voor klus u heeft als het gaat om elektra aanleggen, een elektricien van Elektricien Nu staat te aller tijden voor u klaar. Of u een nieuwe groep of een nieuw stopcontact wilt hebben, voor alle klussen is het mogelijk om een vrijblijvende offerte op te laten maken. Kom in contact met diverse elektriciens uit de buurt en vraag een offerte aan!